ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Intenzivni tečajevi njemačkog - upisi u tijeku

 
 

Intenzivni tečajevi njemačkog - upisi u tijeku

Intenzivni tečajevi njemačkog - upisi u tijeku

Drage naše polaznice i dragi naši polaznici,

 

budući i sadašnji! U tijeku su upisi na intenzivne tečajeve jemačkog. Rad u malim grupama je intenzivan rad sa svakim polaznikom što omogućuje brz napredak.

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva.

Na nastavi se inzistira na što većoj upotrebi stranog jezika od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva gdje se koristi samo strani jezik. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Intenzivan tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 

Termine intenzivnih tj.ubrzanih tečajeva njemačkog jezika možete pogledati na http://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/njemacki