ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Zaštita osobnih podataka i privatnosti

 
 

Zaštita osobnih podataka i privatnosti

Obvezali smo se štititi sigurnost Vaših Podataka. Koristimo različite mjere i procedure kako bi zaštitili Vaše podatke od neovlaštenog pristupa i korištenja, slučajnog ili nezakonitog uništavanja, ili slučajnog gubitka i izmjena. S tim ciljem, proveli smo posebne tehničke mjere kao što su firewall i organizacijske mjere kao što su sistem prijave / učinkovita lozinka, fizička zaštita itd.

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa klijentima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Prilikom registracije dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe. Klijent je suglasan da mu se društvo ABC STRANI JAZICI d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Imate pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe marketinga i u tom se slučaju osobni podaci koji se na Vas odnose ne smiju obrađivati u tu svrhu niti se prenositi i koristiti.

Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naš promidžbeni materijal jednostavno možete poslati mail na našu mail adresu. Za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka možete nam se obratiti.

Prema odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka imate pravo zatražiti da se Vaši osobni podaci dopune, izmijene ili brišu ako su podaci nepotpuni, netočni ili neažurni.

Čuvamo Vaše podatke onoliko dugo koliko je neophodno za izvršenje usluga ili koliko je dozvoljeno važećim zakonima.

Sva ova prava ostvaruju se putem elektronskog pisma, zajedno s kopijom osobne, poslanim na adresu info@abc-strani-jezici.hr   

Odgovorit ćemo na Vaš zahtjev u razumnom vremenskom roku, u skladu s važećim zakonom.

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne dostavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo glede specijalnih ponuda i akcija. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 ABC STRANI JEZICI d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.