ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Grupni tečajevi za odrasle

 
 

Grupni tečajevi za odrasle

Classico tečaj

Classico tečaj je standardni tečaj koji se odvija dinamikom od 4 školska sata tjedno tj. (2×2 šk. sata, 1 šk. sat = 45 min).

Slušanje, govorenje, pisanje i čitanje temeljne su jezične vještine svakog sata. Intenzivni tečaj stavlja naglasak na sve jezične vještine, svakodnevne situacije iz svakodnevnog okruženja te prati Europski jezični referent.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe         ( stupnjevi od A1/1 – C2/3 ).

 • DINAMIKA: 2x2 šk. sata
 • TRAJANJE: 3 mjeseca
 • BROJ POLAZNIKA: 6** minimalan broj polaznika, 12  maksimalan broj polaznika

Combi 3 tečaj

Tečaj je namijenjen svima onima koji uslijed velikog broja obveza ne mogu naći vremena za standardni tečaj koji se odvija dva ili više puta tjedno.

Tečaj se odvija 1 × tjedno po 3 školska sata (1 šk. sat = 45min).

Polaznici ovog dinamičnog tečaja savladavaju isti program kao polaznici standardnog klasičnog tečaja pohađajući nastavu samo jedan put u tjednu.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde ( stupnjevi od A1/1 – C2/3 ). Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe

 • DINAMIKA: 1×3 šk. sata
 • TRAJANJE: 16 tjedana
 • BROJ POLAZNIKA: 7** minimalan broj polaznika, 12 maksimalan broj polaznika

Combi express

Završite dva stupnja u jednom semestru! Tečaj je namijenjen onima koji žele u kraćem roku naučiti ili usavršiti svoje znanje stranog jezika. Polaznici će kroz ovaj tečaj savladati propisane jezične kompetencije za određeni stupanj. Uz Combi express tečaj možete birati između stupnjeva: A1 (uključuje A1/1 i A1/2), A2 (uključuje A2/1 i A2/2), B1 (uključuje B1/1 i B1/2).

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe

 • DINAMIKA: 2×3 šk. sata
 • TRAJANJE: 10 tjedana
 • BROJ POLAZNIKA: 6** minimalan broj polaznika, 12 maksimalan broj polaznika

Premium express

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva. Nastava se održava isključivo na stranom jeziku od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Premium express tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Polaznik će vježbati strani jezik kroz razne aktivnosti, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonskih razgovora, intervjua, gledanje filmova, slušanje pjesama i dr. aktivnosti vezanih za svakodnevne životne situacije. Polaznici tečaja Premium express svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra tečaja iz kulture stranog jezika. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe.

Dostupni jezici: njemački, engleski, švedski

BROJ POLAZNIKA: 4** minimalan broj polaznika, 8 maksimalan broj polaznika

Razina A1 i A2 B1 B2
Fond sati

80 šk.sati + 1 sat kulture

60 šk.sati + 1 sat kulture 90 šk.sati + 1 sat kulture
Dinamika

5*4 šk.sati tjedno

5*4 šk.sati tjedno 5*5 šk.sati tjedno
Trajanje

4 tjedna

3 tjedna 3 tjedna
Broj polaznika 4-8 4-8 4-8

Super Premium express

Super Premium express tečaj stranog jezika od A1 do B2 (uključujući i B2) u kontinuitetu

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog  jezika. Koncipiran je po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva jer obuhvaća stupnjeve od A1 do B2 u kontinuitetu.
Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode. Nastava se održava isključivo na stranom jeziku od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva.

Super Premium express tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Kroz svakodnevne situacije s naglaskom na komunikaciji i upotrebi gramatike u stvarnim prilikama, polaznik brzo kreće koristiti novi jezik.

Polaznici tečaja Super Premium expressa svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra iz kulture stranog jezika.

Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe o završenoj B2 razini.

Dostupni jezici: njemački 
BROJ POLAZNIKA: 4** minimalan broj polaznika, 8 maksimalan broj polaznika

 • FOND SATI 230 

De Lux tečaj

De Lux namijenjen je onima koji žele učiti jezik u grupi od min 4 max 6 polaznika. De Lux tečaj također prati program CEFR-a i po uspješno položenom ispitu izdaje se certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku, te steći neke osnove poslovnog jezika.

Program i stupnjevanje (A1/1-C2/3) prema CEFR standardima (Vijeće Europe). Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe.

 • DINAMIKA: 3*2, 2*2, 1*3 šk. sata
 • FOND SATI: 40

Ubrzani tečaj jezika

Tečaj je namijenjen polaznicima koji u kratkom roku žele naučiti osnove novog jezika, osvježiti već postojeće znanje stranog jezika, pripremiti se za novi posao, usavršiti jezik koji već govore.

Intenzivni tečaj stavlja naglasak na komunikaciju.

Program tečaja je ciljan, tj. sastavljen prema interesima i potrebama polaznika. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe.

Datum početka: zaprimamo upite na info@abc-strani-jezici.hr

 • DINAMIKA: 5*2 šk. sata
 • FOND SATI: 20 školskih sati
 • TRAJANJE: 2 tjedna

Premium intenzivni tečaj

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva. Nastava se održava na stranom jeziku, uz minimalnu intervenciju na hrvatskom jeziku na početnim stupnjevima od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Premium intenzivni tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Polaznik će vježbati strani jezik kroz razne aktivnosti, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonskih razgovora, intervjua, gledanje filmova, slušanje pjesama i dr. aktivnosti vezanih za svakodnevne životne situacije. Polaznici tečaja Premium express svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra tečaja iz kulture stranog jezika. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe

Dostupni jezici: njemački A1+A2; B1; B2

 • DINAMIKA: 5×4 šk. sata
 • FOND SATI: 20
 • BROJ POLAZNIKA: 4** minimalan broj polaznika, 8 maksimalan broj polaznika

Konverzacijski tečaj

Ljudska komunikacija ima različite oblike (pisane, gestualne itd.), ali daleko najvažniji od svega je ipak govorni jezik.

Konverzacijski tečaj ne samo da Vam omogućava da prakticirate strani jezik, već i da naučite nove pojmove, idiome, da poboljšate Vaš izgovor kroz grupne rasprave uvježbavajući istodobno i gramatiku.

Jedna od pogodnosti konverzacijskog tečaja je što polazniku ne treba kompletno znanje gramatike jer polaznik uz određeno gramatičko predznanje može usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Svaki put razgovaramo o različitim temama: glazba, film, kratke priče, novinski članci, politika, itd. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe.

 • DINAMIKA: 1 × 2 šk. sata
 • TRAJANJE: 15 tjedana
 • FOND SATI: 30

** u slučaju upisa manjeg broja polaznika od minimalnog broja polaznika ABC STRANI JEZICI ponudit će tečaj s korigiranim brojem sati s ciljem održavanja tečaja koji će osigurati usvajanje svih jezičnih znanja predviđenih za određeni jezični stupanj.

Kratki tečaj/radionica stranog jezika

Kratki tečaj stranog jezika usmjeren je na aktualne teme iz svakodnevnog poslovnog/privatnog okruženja na kojem će polaznik trenirati svoju komunikaciju na dotičnom stranom jeziku.

Program kratkog tečaja ovisi o tematici (poslovni jezik, u turizmu, konverzacijski, pravni jezik i dr. specijalizirani tečajevi) koja se obrađuje na dotičnom tečaju.

Primjenjivat će se individualni, grupni, te rad u paru u cilju što boljeg snalaženja u poslovnom okruženju.

Tečaj je namijenjen poslovnim ljudima, menadžerima, zaposlenicima te svim ostalima koji na radnom mjestu komuniciraju s partnerima iz stranih zemalja.

 • DINAMIKA: 2*2; 1*2; ili svaki dan
 • TRAJANJE: 2 tjedna; 1 mjesec; 1 tjedan
 • FOND SATI: 8

JEZICI

 •  engleski
 •  španjolski
 •  talijanski
 •  njemački
 •  francuski
 •  portugalski
 •  švedski
 •  norveški
 •  danski
 •  nizozemski
 •  japanski
 •  kineski
 •  Croatian for foreigners