ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Online tečajevi stranih jezika

 
 

Online tečajevi stranih jezika

Nudimo vam inovativnu metodu online učenja, u potpunosti prilagođenu vašim željama. Tečaj možete uskladiti sa svojim potrebama i rasporedom te učiti neovisno o tome nalazite li se u udobnosti svoga doma, na radnom mjestu ili pak na poslovnom putu.

U ponudi online tečajeva nudimo individualne ili grupne tečajeve preko online virtualne učionice. Svakom polazniku potrebno je osobno računalo, e-mail adresa, pristup internetu i slušalice s mikrofonom (slušalice nisu neophodne). Na tečaju vježbat ćete sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnik/ca će vas pratiti kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik. On line tečaj je tečaj s profesorom i polaznicima uživo!

UPISUJEMO na sljedeće ON LINE tečajeve:

1. on line tečajevi NJEMAČKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/njemacki

2. on line tečajevi ENGLESKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/engleski

3. on line tečajevi HRVATSKOG jezika za strance/online Croatian language courses https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/hrvatski-za-strance

4. on line tečajevi TALIJANSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/talijanski

5. on line tečajevi ŠPANJOLSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/spanjolski

6. on line tečajevi FRANCUSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/francuski

7. on line tečajevi SLOVENSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/slovenski

8. on line tečajevi ŠVEDSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/svedski

9. on line tečajevi NORVEŠKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/norveski

10. on line tečajevi RUSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/ruski

Classico tečaj

Classico on line tečaj stranog jezika  je standardni tečaj koji se odvija dinamikom od 4 školska sata tjedno tj. (2×2 šk.sata, 1 šk. sat = 45 min).

Slušanje, govor, pisanje i čitanje temeljne su jezične vještine svakog sata.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde.

DINAMIKA: 2x2 šk. sata
TRAJANJE: 3 mjeseca
FOND SATI: 50 šk.sati
RAZINE od A1 do C2STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 15 stupnjeva

A1 RAZINA - 2 stupnja: A1/1; A1/2
A2 RAZINA - 2 stupnja: A2/1; A2/2
B1 RAZINA - 2 stupnja: B1/1; B1/2 i B1/3*
B2 RAZINA - 3 stupnja: B2/1; B2/2; B2/3
C1 RAZINA - 3 stupnja: C1/1; C1/2; C1/3
C2 RAZINA - 3 stupnja: C2/1; C2/2; C2/3
*B1/3 smo za engleski

PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti doći sudjelovati na tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu a također, a ukoliko ste na službenom putu možete se uključiti u grupu putem on line platforme.

Combi 3 tečaj

Combi 3 on line tečaj stranog jezika je namijenjen svima onima koji uslijed velikog broja obveza ne mogu naći vremena za standardni tečaj koji se odvija dva ili više puta tjedno.

Tečaj se odvija 1 × tjedno po 3 školska sata (1 šk. sat = 45min).

Polaznici ovog dinamičnog tečaja savladavaju isti program kao polaznici standardnog klasičnog tečaja pohađajući nastavu samo jedan put u tjednu.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti novi jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita, usavršiti komunikaciju i gramatiku.

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde ( stupnjevi od A1 – C2 ).

DINAMIKA: 1×3 šk. sata
TRAJANJE: 16 tjedana
FOND SATI: 48 šk.sati
RAZINE od A1 do C2; STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 15 stupnjeva

A1 RAZINA - 2 stupnja: A1/1; A1/2
A2 RAZINA - 2 stupnja: A2/1; A2/2
B1 RAZINA - 2 stupnja: B1/1; B1/2; B1/3*
B2 RAZINA - 3 stupnja: B2/1; B2/2; B2/3
C1 RAZINA - 3 stupnja: C1/1; C1/2; C1/3
C2 RAZINA - 3 stupnja: C2/1; C2/2; C2/3
*B1/3 smo za engleski

PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti sudjelovati na tečaj tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu.

Combi express

Završite dva stupnja u jednom semestru! Combi express on line tečaj stranog jezika je namijenjen onima koji žele u kraćem roku naučiti ili usavršiti svoje znanje stranog jezika. Polaznici će kroz ovaj tečaj savladati propisane jezične kompetencije za određeni stupanj. Uz Combi express tečaj možete birati između stupnjeva: A1 (uključuje A1/1 i A1/2), A2 (uključuje A2/1 i A2/2), B1 (uključuje B1/1 i B1/2), B2 (uključuje B2/1 i B2/2), C1 (uključuje C1/1 i C1/2) i C2 (uključuje C2/1 i C2/2). 

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde.

DINAMIKA: 2×3 šk. sata
TRAJANJE: 10 tjedana
FOND SATI: 60 šk.sati
RAZINE od A1 do B1

PREDNOST 
pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti sudjelovati na tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu a također.

Premium express

Premium express on line tečaj stranog jezika tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva. Nastava se održava isključivo na stranom jeziku od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Premium express tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Polaznik će vježbati strani jezik kroz razne aktivnosti, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonskih razgovora, intervjua, gledanje filmova, slušanje pjesama i dr. aktivnosti vezanih za svakodnevne životne situacije. Polaznici tečaja Premium express svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra iz kulture stranog jezika.

DINAMIKA: 5*4 ili 2*3 šk.sata
TRAJANJE: A1 + A2 4 tjedna; B1 3 tjedna; B2 4,5 tjedana; dinamikom 4 šk.sata 5 dana u tjednu

Konverzacijski on line tečaj stranog jezika

Ljudska komunikacija ima različite oblike (pisane, gestualne itd.), ali daleko najvažniji od svega je ipak govorni jezik.

Konverzacijski tečaj ne samo da Vam omogućava da prakticirate strani jezik, već i da naučite nove pojmove, idiome, da poboljšate Vaš izgovor kroz grupne rasprave uvježbavajući istodobno i gramatiku.

Jedna od pogodnosti konverzacijskog tečaja je što polazniku ne treba kompletno znanje gramatike jer uz određeno gramatičko predznanje može usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Svaki put razgovaramo o različitim temama: glazba, film, kratke priče, novinski članci, politika itd.

DINAMIKA: 1 × 2 šk. sata
TRAJANJE: 15 tjedana
FOND SATI: 30
RAZINE od B1 do C1:B1 RAZINA; B2 RAZINA; B2/C1 RAZINA; C1 RAZINA; C1/C2 RAZINA

Ubrzani on line tečaj jezika

Tečaj je namijenjen polaznicima koji u kratkom roku žele naučiti osnove novog jezika, osvježiti već postojeće znanje stranog jezika, pripremiti se za novi posao, usavršiti jezik koji već govore.

Intenzivni tečaj stavlja naglasak na komunikaciju.

Program tečaja je ciljan, tj. sastavlja se i prema interesima i potrebama polaznika. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe. Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde ( stupnjevi od A1/1 – A2/2 ). Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe

DINAMIKA: 5*2 šk. sata
FOND SATI: 20 školskih sati
TRAJANJE: 2 tjedna
RAZINE od A1 do A2: STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 4 stupnja

A1 RAZINA - 2 stupnja: A1/1; A1/2
A2 RAZINA - 2 stupnja: A2/1; A2/2

PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti prisustvovati tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu.

Premium intenzivni on line tečaj

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u što kraćem vremenskom roku i što većim intenzitetom pohađati tečaj stranog jezika. Tečaj je koncipiran po uzoru na intenzivne tečajeve stranih jezika u inozemstvu i jedan je od najpopularnijih tečajeva. Nastava se održava na stranom jeziku, uz minimalnu intervenciju na hrvatskom jeziku na početnim stupnjevima od prvog kontakta s profesorom/profesoricom, od početnih stupnjeva pa sve do naprednih stupnjeva. Nastava stranog jezika je interaktivna, a teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja i počiva na temeljima nastave komunikativne metode.

Premium intenzivni tečaj usredotočen je na sve aspekte stranog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, čitanja, pisanja, slušnih i govornih vježbi. 
Polaznik će vježbati strani jezik kroz razne aktivnosti, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonskih razgovora, intervjua, gledanje filmova, slušanje pjesama i dr. aktivnosti vezanih za svakodnevne životne situacije. Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde ( stupnjevi od A1/1 – A2/2 ). Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe Polaznici tečaja Premium express svaki tjedan dobivaju 1 šk. sat extra tečaja iz kulture stranog jezika. Po uspješno završenom ispitu polaznik dobiva certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku prema standardu Vijeća Europe

DINAMIKA: 5×4 šk. sata FOND SATI: 20 RAZINE od A1 do A2: STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 4 stupnja: A1 RAZINA - 2 stupnja: A1/1; A1/2 A2 RAZINA - 2 stupnja: A2/1; A2/2

DINAMIKA: 5*4 šk.sata FOND SATI: 30 RAZINE od B1 do B2: STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 5 stupnjeva: B1 RAZINA - 2 stupnja: B1/1; B1/2; B2 RAZINA - 3 stupnja: B2/1; B2/2; B2/3

DINAMIKA: 5+4 šk.sata FOND SATI: 40 RAZINA C1: STUPNJEVI: tečaj se održava kroz 3 stupnja: C1 razina - 3 STUPNJA: C1/1; C1/2; C1/3

PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti pristvovati tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu a također.

Kratki on line tečajevi/radionice stranog jezika

Kratki tečaj stranog jezika usmjeren je na aktualne teme iz svakodnevnog poslovnog/privatnog okruženja na kojem će polaznik trenirati svoju komunikaciju na dotičnom stranom jeziku.

Program kratkog tečaja ovisi o tematici (poslovni jezik, u turizmu, konverzacijski, pravni jezik i dr. specijalizirani tečajevi) koja se obrađuje na dotičnom tečaju.

Primjenjivat će se individualni, grupni, te rad u paru u cilju što boljeg snalaženja u poslovnom okruženju.

Tečaj je namijenjen poslovnim ljudima, menadžerima, zaposlenicima te svim ostalima koji na radnom mjestu komuniciraju s partnerima iz stranih zemalja.