ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Hrvatski za strance

 
 

Hrvatski za strance

Hrvatski jezik za strance

Tečaj hrvatskog jezika za strance namijenjen je svima onima koji žele naučiti ili usavršiti hrvatski jezik. Nastavni program, koji prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde, obuhvaća sve aspekte hrvatskog jezika, od komunikacije, preko gramatičkih vježbi, vježbi čitanja, pisanja, slušanja i govora. Nastava se održava na hrvatskom jeziku, uz minimalnu intervenciju na engleskom jeziku na početnim stupnjevima. Nastava hrvatskog jezika je interaktivna, teme i situacije koje se obrađuju su iz svakodnevnog privatnog i/ili poslovnog okruženja.

Polaznik će vježbati hrvatski jezik kroz razne aktivnosti ovisno o razini, uključujući rasprave, čitanje novinskih članaka, recenzije aktualnih događaja, igre, telefonske razgovore, intervjue, gledanje filmova, slušanje pjesama i druge.aktivnosti vezane za svakodnevne životne situacije. Osim toga, pažnja se posvećuje i učenju o hrvatskoj kulturi i običajima.

 

Želite učiti hrvatski jezik u našoj školi? Za više informacija provjerite ponude na našem webshopu ili se javite na info@abc-strani-jezici.hr.

If you would like to learn Croatian with us, check out our webshop or contact us at info@abc-strani-jezici.hr.