ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Njemački jezik - telc pripremni tečaj

 
 

Njemački jezik - telc pripremni tečaj

TELC PRIPREME

Razmišljate li o nastavku akademske ili profesionalne karijere u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja? U tom slučaju, međunarodno priznate diplome su odlična odluka. Uz dobro poznati Goethe certifikat u školi stranih jezika ABC STRANI JEZICI odsada se možete pripremati i za TELC ispite koji su međunarodno priznata potvrda o poznavanju njemačkog jezika,  cijenjena u svim dijelovima svijeta,  a mogu donijeti dodatne bodove bilo kod upisa na fakultet ili na samom radnom mjestu. Polaganje TELC ispita može biti i preduvjet za radne vize, dozvole boravka, upis na studij te specijalističke ili doktorske studije. Bilo da se radi o općem jeziku više razine (B2-C2) ili jeziku struke, polaganje TELC ispita otvara vam brojne mogućnosti za daljnji napredak.

U u školi stranih jezika ABC STRANI JEZICI nudimo Vam pripremne tečajeve za TELC ispit. Na tečaju se polaznici upoznavaju s formatom samog ispita, te se usavršavaju u sve četiri jezične vještine: govor, čitanje, pisanje i slušanje. Također, polaznici rade na istom tipu zadataka koji se javlja na ispitu, kako bi se što bolje pripremili za ono što ih očekuje. U našoj školi možete birati između grupnih ili individualnih pripremnih tečajeva za međunarodno priznate ispite.

Naši polaznici uspješno su se pripremali i polagali TELC ispit u Švicarskoj i Njemačkoj! Tečaj možete pohađati online i/ili u učionici. Nastava online odvija se u realnom vremenu s profesorom uživo i interaktivno.