ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Kombinirani tečaj učionica/online

 
 

Kombinirani tečaj učionica/online

Kombinirani tečaj učionica/online

Kombinirani tečaj stranog jezika znači da je dio polaznika u učionici a dio polaznika online. Polaznik koji pohađa online tečaj potrebno mu je osobno računalo, e-mail adresa, pristup Internetu i slušalice s mikrofonom (slušalice nisu nužne). Na tečaju vježbat ćete sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnik/ca će vas u realnom vremenu voditi kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik. Kombinirani tečaj je tečaj s profesorom i polaznicima u stvarnom vremenu te je interaktivan. Polaznici koji su online nalaze se na velikom ekranu s kamerom te vide i polaznike iz grupe u učionici! Kombinirani tečaj stranog jezika odvijaja se prema svim standardima kvalitete te garantira ostvarenje željenih rezultata. PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti sudjelovati na tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu  tj.sažetak gradiva te s profesorom ima konzultacije putem e-mailaBROJ POLAZNIKA kombiniranog grupnog tečaja: od 4 do 8 ili od 4 do 10/12, ovisno o vrsti tečaja. Naš pristup učenju stranih jezika je SITUACIJSKI PRISTUP tj. kroz stvarne životne i poslovne situacije i primjere.  Kombinirani tečaj se odvija na ZOOM ili Teams platformi za polaznike koji pohađaju online tečaj a instaliranje aplikacije iznimno je jednostavno i sve što trebate napraviti je zapravo kliknuti na link koji dobijete od profesora i samo slijedite poveznicu.

Ne morate biti iz Zagreba da bi pohađali kombinirani tečaj! Kombinirani tečaj u Abc stranim jezicima možete pohađati iz bilo koje države. Nastava je kreativna jer predavači se uz udžbenik služe i multimedijalnim nastavnim materijalom te interaktivna jer svaki polaznik tečaja komunicira sa stvarnim polaznicima, ne nekim softverom! Iako pohađate kombinirani tečaj, svaki polaznik aktivno sudjeluje u nastavi. 

UPISUJEMO na sljedeće KOMBINIRANE tečajeve:

tečaj NJEMAČKOG JEZIKA https://abc-strani-jezici.hr/shop/cijena/semestralni-classico-tecaj-njemackog-first-minute-upisi-2021

tečaj ENGLESKOG JEZIKA http://SEMESTRALNI TEČAJ ENGLESKOG ONLINE/UČIONICA OŽUJAK-LIPANJ