ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

 
 

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Sukladno Uputama Ministarstva obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ostalih nadležnih tijela i institucija RH

„U skladu s novonastalom situacijom vezanom uz epidemiju koronavirusa (Covid-19), preporučuje se ustanovama za obrazovanje odraslih da slijede upute nadležnih lokalnih i državnih tijela te upute koje vrijede za ostale dijelove sustava obrazovanja. Organizacija nastave na daljinu moguća je u skladu s raspoloživom infrastrukturom koju posjeduje svaka od ustanova pojedinačno

Uprava Učilišta Abc strani jezici i Abc strani jezici d.o.o. donosi Odluku o organizaciji nastave na daljinu, prouzročenu epidemijom koronavirusa, u trajanju od dva tjedna (16.3.2020.-29.3.2020.), s mogućnošću produženja ovisno o uputama nadležnih tijela.

Glavna svrha i konačni cilj ove odluke je umanjiti brigu naših polaznika, nastavnika i svih dionika, te zaštititi zdravlje naših polazniak i profesora, te kako bi omogućili što lakše, jednostavnije i vremenski učinkovitije sudjelovanje u nastavnom procesu za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa. Također, ovom odlukom želimo dati svoj doprinos zaštiti društva u cjelini za vrijeme trajanja epidemije.

Za vrijeme trajanja ove odluke, svi tečajevi stranih jezika, grupni i individualni provodit će se on line s profesorom i polaznicima uživo  putem Skype for Outlook ili Skype. Svaki polaznik na e-mail dobit će link za spajanje u virtualnu učionicu nakon. Predlažemo da radi provjere e-mailova polaznik se javi svome profesoru na e-mail s ispravnim e-mailom za on line nastavu.

Odluka stupa na snagu danom donošenja 13.3. 2020. i traje dva tjedna (16.3.2020.-29.3.2020.), s mogućnošću produženja  a sve sukladno općim uvjetima poslovanja sukladno članku 4.3. Općih uvjeta poslovanja https://abc-strani-jezici.hr/cjenik-tecaj-stranih-jezika/hrvatska/opci-uvjeti-poslovanja

Nastava se održava prema ugovoru i općim uvjetima poslovanja tj.škola osigurava prostor a to je fizička i/ili virtualna učionica s profesorom i polaznicima uživo i prema uputama Ministarstva obrazovanja i do daljneg će biti on line kako bi štitili zdravlje naših polaznika i profesora. Niti nama ova situacija ne odgovara , ali ovo je vanredna situacija kojoj se moramo svi prilagoditi. Škola je napravila veliko financijsko ulaganje kako bi se nastava odvijala neometano on line.

Ako trebate tehničku pomoć oko spajanja pošaljite mail kolegici na spanjolski1@abc-strani-jezici.hr i napišite ako trebate neku pomoć i eventaulno ostavite kontakt mobitel kako bi komunikacija bila brža.

Štitimo zdravlje svih bez rizika, kako profesora, tako i polaznika a istodobno i radna mjesta.

 

Hvala!

 

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje
Vazno