ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

 
 

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Odluka o privremenoj migraciji nastavnog procesa u online okruženje

Sukladno odluci Civilnog stožera od 26.11.2020.

Uprava Učilišta Abc strani jezici i Abc strani jezici d.o.o. donosi Odluku o organizaciji nastave na daljinu, prouzročenu epidemijom koronavirusa, u trajanju od 28.11. do 21.12., s mogućnošću produženja ovisno o uputama nadležnih tijela.

Glavna svrha i konačni cilj ove odluke je umanjiti brigu naših polaznika, nastavnika i svih dionika, te zaštititi zdravlje naših polaznika i profesora, te kako bi omogućili što lakše, jednostavnije i vremenski učinkovitije sudjelovanje u nastavnom procesu za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa. Također, ovom odlukom želimo dati svoj doprinos zaštiti društva u cjelini za vrijeme trajanja epidemije.

Za vrijeme trajanja ove odluke, svi tečajevi stranih jezika, grupni i individualni provodit će se ONLINE s profesorom i polaznicima uživo na ZOOM platformi. Svaki polaznik na e-mail dobit će link za spajanje u virtualnu učionicu. Predlažemo da radi provjere e-mailova polaznik se javi svome profesoru na e-mail s ispravnim e-mailom za on line nastavu.

Za online tečaj molimo da na računalu instalirate ZOOM platformu. Za Vas je besplatna a mi je plaćamo. Ako po prvi puta koristite ZOOM, platforma za online nastavu s polaznicima i profesorom uživo je dosta intuitivna i lagana za baratanje, a na 1. satu profesor će Vas upoznati s alatima ZOOM-a.

Odluka stupa na snagu danom donošenja 26.11. i traje do 21.12.2020., s mogućnošću produženja  a sve sukladno općim uvjetima poslovanja sukladno članku 4.3. Općih uvjeta poslovanja https://abc-strani-jezici.hr/cjenik-tecaj-stranih-jezika/hrvatska/opci-uvjeti-poslovanja

Nastava se održava prema ugovoru i općim uvjetima poslovanja tj.škola osigurava prostor a to je fizička i/ili virtualna učionica s profesorom i polaznicima uživo i prema uputama Civilnog stožera i do daljneg će biti online kako bi štitili zdravlje naših polaznika i profesora. Škola je napravila veliko financijsko ulaganje u informatičku opremu kako bi se nastava odvijala neometano online.

Ako trebate tehničku pomoć oko spajanja pošaljite mail kolegici na spanjolski1@abc-strani-jezici.hr, info@abc-strani-jezici.hrured@abc-strani-jezici.hri napišite ako trebate neku pomoć i eventaulno ostavite kontakt mobitel kako bi komunikacija bila brža.

Štitimo zdravlje svih bez rizika, kako profesora, tako i polaznika a istodobno i radna mjesta!

 

Hvala Vam što učite s nama!