ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

on line tečajevi njemačkog jezika

 
 

on line tečajevi njemačkog jezika

on line tečajevi njemačkog jezika

Online tečajevi stranih jezika

Želite učiti strani jezik, ali ste uvijek u stisci s vremenom? Tada je online tečaj pravo rješenje za vas!

Nudimo vam inovativnu metodu online učenja, u potpunosti prilagođenu vašim željama. Tečaj možete uskladiti sa svojim potrebama i rasporedom te učiti neovisno o tome nalazite li se u udobnosti svoga doma, na radnom mjestu ili pak na poslovnom putu.

U ponudi online tečajeva nudimo individualne ili grupne tečajeve preko online virtualne učionice. Sve što vam je potrebno je osobno računalo, pristup internetu i slušalice s mikrofonom. U interaktivnom programu vježbat ćete sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnik/ca će vas pratiti kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik.

Poput standardnih, i online tečajevi prate CEFR (Zajednički europski referentni okvir) od početnog stupnja A1 do naprednog C2. Na kraju tečaja polažete besplatni ispit za odgovarajuću razinu te dobivate certifikat o usješno položenom stupnju. Ako nemate potvrdu o završenom stupnju jezika, molimo da nam se obratite radi besplatnog jezičnog testiranja kako bismo vam mogli ponuditi odgovarajući stupanj. Za sva dodatna pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju.

¨

Combi express

Završite dva stupnja u jednom semestru! Tečaj je namijenjen onima koji žele u kraćem roku naučiti ili usavršiti svoje znanje stranog jezika. Polaznici će kroz ovaj tečaj savladati propisane jezične kompetencije za određeni stupanj. Uz Combi express tečaj možete birati između stupnjeva: A1 (uključuje A1/1 i A1/2), A2 (uključuje A2/1 i A2/2), B1 (uključuje B1/1 i B1/2), B2 (uključuje B2/1 i B2/2), C1 (uključuje C1/1 i C1/2) i C2 (uključuje C2/1 i C2/2). 

Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde.

DINAMIKA: 2*3
TRAJANJE: 10 tjedana
CIJENA: 1.800 kn
BROJ POLAZNIKA: min 4, max 6