ABC Strani jezici, Ponuda, Cijena, Popust

Online tečajevi stranih jezika

 
 

Online tečajevi stranih jezika

U ponudi online tečajeva nudimo individualne ili grupne tečajeve u online virtualnoj učionici. Svakom polazniku potrebno je osobno računalo, e-mail adresa, pristup internetu i slušalice s mikrofonom (slušalice nisu neophodne). Na tečaju vježbat ćete sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Nastavnik/ca će vas pratiti kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik. Online tečaj je tečaj s profesorom i polaznicima u realnom vremenu te je interaktivan jer polaznici sudjeluju u nastavi jer se nalaze s profesorom u virtualnoj učionici! Online tečajevi jezika odvijaju se prema istim standardima kvalitete kao i pravoj učionici te garantira ostvarenje željenih rezultata.

Online tečajevi stranih jezika provode se interaktivno i u stvarnom vremenu. To znači da polaznik ne koristi neku statičnu platformu za samostalno učenje nego sudjeluje aktivno u nastavi u virtualnoj učionici. Online tečajevi stranij jezika odvijaju se u malim grupama. Tečaj se odvija na ZOOM ili Teams platformi a instaliranje aplikacije iznimno je jednostavno i sve što trebate napraviti je kliknuti na link koji dobijete od profesora.

UPISUJEMO na sljedeće ONLINE tečajeve:

1. online tečajevi NJEMAČKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/njemacki

2. online tečajevi ENGLESKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/engleski

3. online tečajevi HRVATSKOG jezika za strance/online Croatian language courses https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/hrvatski-za-strance

4. online tečajevi TALIJANSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/talijanski

5. online tečajevi ŠPANJOLSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/spanjolski

6. online tečajevi FRANCUSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/francuski

7. online tečajevi SLOVENSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/slovenski

8. online tečajevi ŠVEDSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/svedski

9. online tečajevi NORVEŠKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/norveski

10. online tečajevi RUSKOG jezika https://abc-strani-jezici.hr/shop/prodaja/ruski

PREDNOST pohađanja tečajeva u Abc stranim jezicima je BRIGA O POLAZNIKU: ukoliko polaznik iz nekog razloga nije u mogućnosti sudjelovati na tečaju tada mu profesor na e-mail šalje što se toga dana radilo na satu  tj.sažetak gradiva te s profesorom ima konzultacije putem e-maila. BROJ POLAZNIKA online grupnog tečaja: od 4 do 8 ili od 4 do 10, ovisno o vrsti tečaja.